Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Twee dagen live muziek

in Het Café

BATHMEN – Zaterdag 18 februari: Saints ’n Sinners (voorheen Hike ) Pas op! Dit geheel nieuwe muzikale beest is razendsnel, heeft tanden en is, eenmaal losgelaten op het podium, niet meer te temmen!Het grijpt je direct stevig vast, laat je vervolgens in hoog tempo alle uithoeken van de pophistorie horen en zien, en zal niet loslaten voordat de laatste noot geklonken heeft. Er is geen ontkomen aan.

De ervaring is intens en hoewel een kort moment van verwarring onvermijdelijk is, zal de vreugdevolle ontlading die volgt enorm zijn en een onuitwisbare indruk achterlaten. Wees gewaarschuwd!

Saints ’n Sinners; Let’s fire it up! Aanvang 21.00 uur. Gratis entree!

 

Zondag 19 februari: CCR Tribute the Fortunate Sons

Proud Mary, Who’ll Stop The Rain, Bad Moon Rising. Dit is slechts een kleine greep uit de lange rij onverwoestbare klassiekers die Creedence Clearwater Revival op haar naam heeft staan. Met hun karakteristieke geluid en hun pakkende songs wisten John Fogerty en zijn mannen in de jaren ’60-’70 ongekende successen te boeken. De muziek van CCR staat bij velen van ons als de ultieme soundtrack van de roemruchte jaren ’60 en ’70 in het geheugen gegrift.

The Fortunate Sons vonden dat het CCR repertoire niet voor de bühne verloren moest gaan en hebben zich ontpopt als trefzekere vertolkers van hun helden.Met hun spetterende Tribute to CCR hebben ze in de afgelopen jaren talloze shows in binnen en buitenland gegeven.Zanger Toon Eppink komt met zijn bulderende stemgeluid en zijn energieke performance akelig dicht in de buurt bij John Fogerty. Door velen is hij dan ook al tot de Nederlandse John Fogerty gekroond.Met de weergaloze swingende ritmesectie van Marco Oonincx op bas en Ipo van Drooge word het geheel een dampend feest!

The Fortunate Sons, aanvang 16.00 uur. Entree €10,00.