Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Twee dagen live muziek in Hèt Café Braakhekke

Zaterdag 15 en zondag 16 december

BATHMEN – Hèt Café Braakhekke staat weer in het teken van live muziek. Op zaterdag 15 december zijn The Euros als eerste aan de beurt. Op zondag volgt een optreden van Status Quotes.The Euros

Verrassender, muzikaler en enthousiaster dan ooit tevoren: The Euros spelen de haringen uit de tent en komen er lachend mee weg. En gelachen wordt er! Naast een zondvloed aan hits zorgt dit powertrio met hun briljante interactie en knallende show voor steengoed vermaak. Betrap jezelf op het bespelen van de luchtgitaar, zing de longen uit je lijf en geniet voor de verandering eens van een waanzinnig trio zonder schuldgevoel..! The Euros waren dit jaar o.a. de afsluitende act op Stoppelhane en Veur de Bakker.

Zie ook www.theeuros.nl

Aanvang 21.00 uur, gratis entree.

 

Status Quotes

Op zondag 16 december zal Status Quotes hun opwachting maken. De mannen van Status Quotes zijn stuk voor stuk opgegroeid met de muziek van Status Quo. De “12-bar-boogie” stroomt dan ook door hun bloed en dat hoor je! Met veel respect voor de sound van het origineel worden Quo-krakers voor het voetlicht gebracht. De band beperkt zich tot het repertoire van voor 1980, de tijd van de ‘Frantic Four’, voor velen dè Status Quo line-up.

Status Quotes komt akelig dicht in de buurt van het klassieke Status Quo-geluid en ook de meerstemmige zang, één van de kenmerken van de Quo sound, is dik in orde. Er worden nummers gespeeld uit de Greatest Hits collectie zoals Down Down, Roll Over Lay Down, Hold you Back, Whatever You Want, Again & Again en What You’re Propsing, maar zeker ook albumtracks waarbij de echte Quo-fan zijn vingers aflikt: Slow Train, Don’t Think It Matters, Someones Learning, Umleitung, Fine Fine Fine, Can’t Give You More, 4500 Times, What To Do en Ring Of a Change is zomaar een kleine greep uit de hoeveelheid klassiekers die op de setlijst staan. En net zoals bij een Status Quo concert is het ook bij Status Quotes moeilijk, zo niet onmogelijk, om stil te blijven staan.

De aanstekelijke “12-bar-boogie” en de pakkende songs worden op solide wijze en met veel energie gespeeld door Status Quotes en zorgen voor een Rock & Roll feest van de bovenste orde!

Aanvang 16.00 uur entree € 10,00.