Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Tweede editie Battumse Auto-Puzzelrit

BATHMEN – Helaas is er ook dit jaar geengeen Battumse kermis en dus ook geen Battumse Kwisopdracht. De groep enthousiaste mensen die vorig jaar aan de slag is gegaan om de oude traditie van een Auto Puzzelrit tijdens de Bathmense Kermis nieuw leven in te blazen, is ook nu weer volop bezig. In 2020 hebben veel deelnemers meegedaan aan de sterrit als aftrap voor de Battumse Kwis. De organisatie kijkt terug op een prachtige eerste editie en laat deze traditie herleven. Een stukje sentiment maar wel met een serieuze ondertoon en georganiseerd vanuit de Battumse Kwis en de Stichting Bathmen Promotie.

Op zaterdag 25 september gaat de tweede editie van de Battumse Auto Puzzelrit opnieuw plaatsvinden en de organisatie hoopt op betere weersomstandigheden dan in 2020.

De start zal om 19.00 uur weer bij de sporthal zijn en er kunnen maximaal 75 auto`s deelnemen.

De kosten bedragen € 5,- per auto en de inschrijving gaat 10 september van start via

https://www.bathmen.nl/inschrijven-evenementen/ Dus wacht niet te lang met aanmelden!

Er is onderweg een mooie stop gepland en de route verloopt uiteraard weer via prachtige weggetjes met soms ingewikkelde opdrachten en soms gemakkelijke doordenkers.

Als alles meezit proberen we na afloop, afhankelijk van de dan geldende maatregelen, een nazit te organiseren waarbij er uitleg van de in de rit uitgevoerde opdrachten gegeven gaat worden.

De organisatie heeft ondertussen ook nagedacht over het doorlaten gaan van de Battumse Kwis. De editie van 2020 hadden we graag in het voorjaar of in de zomer van 2021 plaats laten vinden, maar dat ging jammer genoeg ook niet.

Op dit moment gaan we ervanuit dat de Battumse Kwis op de vaste datum van 28 december 2021 doorgaat.

Zien we jou binnenkort ook bij één van de evenementen van Stichting Bathmen Promotie?

Want, in Battum is altijd wat te doen!