Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Tweede editie Open Air Biljart-

toernooi van Zuidleo DOS

BATHMEN – De jongste biljartvereniging van Nederland, Zuidleo DOS, organiseert voor de tweede maal een Open Air Biljarttoernooi. Na het grote succes van de eerste editie kan er door biljartliefhebbers en geïnteresseerden weer gebiljart worden in de open lucht tussen de grazende koeien. Het toernooi zal plaatsvinden aan de Blankenadijk in Bathmen (Zuidloo) van donderdag 6 t/m zondag 9 juli, waar dan ook de finale zal plaatsvinden.

Het toernooi kent een recreatieve en actieve poule. Hierdoor kunnen mensen die minder bekend zijn met de sport laagdrempelig kennis maken met het biljarten. In de actieve poule zullen de meer ervaren spelers strijden om een eerste plek. In teams van drie worden de varianten libre, bandstoten en driebanden gespeeld. Dit jaar hebben zich 54 teams aangemeld waarmee de inschrijving vol is.

Naast het biljarten zal er elke avond na het biljarten een band of artiest optreden om de avond gezellig en ongedwongen met elkaar af te sluiten. Ook zal er een demonstratie gegeven worden door een professioneel biljarter. Zaterdagavond zal de band Alive het biljartfeest kleur geven ondersteund door Justin Tribe. Op zondag, de finale dag, zullen de Bêkezangers uit Bathmen de finalewedstrijden inluiden gevolgd door de spannende finale partijen!

De entree is elke dag en elke avond vrij en iedereen is van harte welkom! Ook als u geen biljartliefhebber bent, bent u van harte welkom om de diverse artiesten te komen bewonderen, zoals zondagmiddag vanaf 13.00 uur de Bêkezangers.