Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Twintig uit twintig voor Jeroen Littink

Bathmense rijschool maakt verschil met persoonlijke aandacht in praktijk en theorie

Bathmense rijschool maakt verschil

BATHMEN – Zijn laatste 20 leerlingen slaagden in een keer voor hun autorijbewijs. En daar is Jeroen Littink van de gelijknamige autorijschool uit Bathmen trots op. “Wat mijn geheim is? Maximaal rendement met zo weinig mogelijk lessen. Ik zorg onderweg voor een gezonde combinatie van gezelligheid en serieus leren autorijden én verzorg zelf de theorielessen.”

Je kunt gerust zeggen dat Jeroen een passie heeft voor zijn vak. Naast instructeur voor de auto (rijbewijs B) en de auto met aanhanger (rijbewijs BE) is hij ook faalangst-instructeur, anti-slipinstructeur en rijvaardigheidstrainer. “Ik geniet zelf van autorijden in al z’n facetten en vind het mooi om mijn kennis en enthousiasme te delen met mensen van alle leeftijden.”

 

Start & Go pakket

De bijna 14 jaar ervaring als instructeur van Jeroen Littink, waarvan 6 jaar binnen zijn eigen rijschool, komt ook tot uiting in een slim combinatiepakket voor het halen van het autorijbewijs. “Mijn Start & Go pakket van 20 rijlessen en een TTT (TussenTijdse Toets) is heel populair. Veel leerlingen combineren dit pakket met een theoriebundel voor de theorielessen, die ik ook zelf verzorg.”

Het is een bewuste keuze van de Bathmenaar om zowel de praktijk- als de theorielessen in eigen huis te verzorgen. “Mijn uitdaging is om leerlingen met zo weinig mogelijk lessen aan hun rijbewijs te helpen. Door ook de theorielessen zelf te geven, kan ik de kwaliteit waarborgen en houd ik zelf de vorderingen van iedere leerling in de gaten”, legt Jeroen Littink uit.

De kwaliteit van de Bathmense rijschool komt ook tot uiting in de gekozen lesauto: een moderne en sportieve Volvo V40, die bovendien de veiligste auto is in zijn klasse. Autorijschool Jeroen Littink is daarnaast een Bovag-erkende rijschool, wat onder meer betekent dat volgens een strenge gedragscode wordt gewerkt, de bijscholing is gewaarborgd en bij calamiteiten het Bovag-garantiefonds garant staat voor de continuïteit van de rijopleiding.

 

Eerste rijles gratis

De allesomvattende aanpak van Jeroen Littink vertaalt zich in mooie resultaten. Naast de 20 uit 20 in de laatste zeven maanden, is het laatste jaar 75% van de leerlingen in een keer geslaagd bij Autorijschool Jeroen Littink. Een zeer hoge score afgezet tegen het landelijke slagingspercentage minder dan 50%. Voor nieuwe leerlingen heeft de succesvolle instructeur tot slot een leuke aanbieding: “Als je onze Facebook pagina liked (fb.com/AutorijschoolJeroenLittink), dan krijg je de eerste rijles gratis”, besluit Jeroen Littink enthousiast.

Rijles boeken of meer informatie? Bel Jeroen op 06 – 51874288 of mail naar info@jeroenlittink.nl