Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Uitbreiding bij Autobedrijf Gert van Keulen

Nieuw garage formule: ‘Autobandenpartner’

 BATHMEN – Autobedrijf Gert van Keulen is sinds kort aangesloten bij ‘Autobandenpartner’. Bij ‘Autobandenpartner’ bent u aan het juiste adres voor al uw bandenonderhoud en bandenservice. Of het nu gaat om de jaarlijkse bandenwissel of indien u nieuwe banden nodig heeft, de ‘Autobandenpartner’ heeft alle kennis en expertise in huis om u snel en veilig weer op weg te helpen.

Gert van Keulen: “Autobandenpartner is hét bandenconcept voor het universele autobedrijf. Een concept waarmee het voor onze klanten duidelijk wordt waarom zij voor hun bandenservice bij ons moeten zijn. Met de aansluiting bij ‘Autobandenpartner’ zijn we expert op het gebied van bandenonderhoud geworden, terwijl we uiteraard ook de kennis in huis hebben om het reguliere complete auto-onderhoud en APK Keuringen te verrichten.”

 

Van Keulen vervolgt: “Bent u op zoek naar een betrouwbaar en vertrouwd adres om uw bandenservice uit te laten voeren? Van bandenwissel, bandencheck, banden- en velgenmontage, uitlijning en balanceren, TPMS werkzaamheden tot bandenreparatie. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Autobandenpartner is dé bandenexpert, maar tevens de vertrouwde garage om de hoek. Een garage waar u terecht kunt voor uw bandenservice, maar ook voor andere werkzaamheden. Een Autobandenpartner helpt u snel en veilig weer op weg. Altijd de juiste band voor uw auto en dankzij de grote voorraad waaruit onze vestigingen kunnen putten, snel geleverd. Bovendien kunt u ervan uitgaan dat een Autobandenpartner altijd de juiste tools en expertise heeft om uw bandenservice naar tevredenheid uit te voeren. En dat allemaal tegen een gunstige prijs.”

 

Welke werkzaamheden kunnen er worden verricht?

Van Keulen: “U kunt ook altijd voor een bandenadvies terecht bij een Autobandenpartner. Elke auto en iedere automobilist is anders. Een bijzonder aandachtspunt zijn de banden voor elektrische voertuigen. Doordat deze auto’s een hoger motorkoppel hebben, slijten de banden vaak sneller dan dat u gewend bent. Ook hebben de elektrische auto’s vaak specifieke bandenmaten en coderingen, die niet altijd bij een standaard garagebedrijf voorradig zijn. Kom bij ons langs en laat u adviseren welke banden of velgen het beste bij uw auto en wensen passen. U mag er natuurlijk van uit gaan dat u in alle gevallen kwaliteitsbanden onder uw auto gemonteerd krijgt, welk merk u ook kiest. Op de exclusieve merken en private labels Viking, Lanvigator en Goldline krijgt u bovendien zelfs drie jaar garantie.”

 

Autobedrijf Gert van Keulen

Traasterdijk 1

7437 RZ Bathmen

www.gertvankeulen.nl