Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Uitvaartverzorgers Vredehof in kwaliteitsregister

BATHMEN – De uitvaartverzorgers van Vredehof Uitvaartverzorging zijn nu ook opgenomen in het Register Uitvaartverzorgers. Dat wil zeggen dat zij voldoen aan de eisen van het Nationaal Vakexamen Uitvaartzorg (NaVU). Nabestaanden die een beroep doen op de uitvaartverzorgers van Vredehof hebben hiermee de garantie dat de uitvaart wordt geregeld door een professionele uitvaartverzorger.Uitvaartverzorgers die voldoen aan de eisen van het Nationaal Vakexamen Uitvaartzorg (NaVU) en werkzaam zijn bij een keurmerkonderneming worden opgenomen in het Register Uitvaartverzorgers. Ondernemers met het Keurmerk zijn gegarandeerd deskundig, betrouwbaar en transparant. Jaarlijks toetst een onafhankelijke instelling of zij nog aan de hoge kwaliteitseisen voldoen.

Vredehof, in Enschede voortgekomen uit de coöperatieve gedachte, is geworteld in een groot deel van Twente, Salland en de Achterhoek. Zij heeft vestigingen in Enschede, Glanerbrug, Losser, Neede, Almelo, Rijssen, Enter, Goor, Holten, Bathmen en Deventer.

Met ruim anderhalve eeuw ervaring is Vredehof autoriteit op het gebied van uitvaartverzorging. Het is de ambitie van Vredehof om vernieuwend te zijn en om haar cliënten daadkrachtig maar met empathie bij te staan, onder het motto ‘Vredehof in dienst van het leven’. Vredehof heeft met vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen in Nederland cont(r)acten voor het uitvoeren van uitvaarten. De organisatie is er voor alle gezindten, is vertrouwd met alle rituelen en gebruiken en schept tegelijkertijd ruimte voor nieuwe vormen. Vrijwel de gehele dienstverlening wordt met eigen mensen en middelen uitgevoerd. Vredehof is daardoor nauwelijks afhankelijk van derden en dat geeft zekerheid, ondersteund door Keurmerk Uitvaartzorg en het ISO 9001 certificaat Postmortale Zorg. Meer informatie op www.vredehof.nl