Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Uitzwaaien Henny Tuut op 8 en 10 september

BATHMEN – “Na 14 jaar gaan we afscheid nemen van Henny Tuut, pastoraal werkster in de Protestantse Gemeente Bathmen-Okkenbroek. Een afscheid met gemengde gevoelens. Want Henny is in die 14 jaar een bekend gezicht geworden in Bathmen. Door haar werk in en voor de kerk, maar ook doordat ze jarenlang kinderen over de bijbel en geloven heeft verteld op de basisscholen. We gaan haar inzet voor onze gemeente missen. Maar we begrijpen ook heel goed haar besluit om de overstap naar de Protestantse Gemeente Eibergen te maken.

Op vrijdagavond 8 september is er gelegenheid om in de dorpskerk Henny gedag te zeggen. Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar, en vanaf 20.00 uur zullen we op een ontspannen wijze afscheid nemen. En op zondag 10 september is er een viering in de dorpskerk van Bathmen die om 15.00 uur begint. Dan staat vanaf 14.30 de koffie en thee voor u klaar. Na de dienst is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en persoonlijk Henny te feliciteren met haar nieuwe gemeente.

U bent van harte welkom op vrijdag 8 september en/of zondag 10 september”, aldus een woordvoerder van de Protestantse Gemeente Bathmen-Okkenbroek.