Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Uitzwaaien van Alpe d’Huzes teams

BATHMEN – Komend weekend is het zover. Dan ronden de twee teams die dit jaar aan Alpe d’Huzes deelnemen hun voorbereidingen af. Op zaterdag 21 mei zijn er allerlei activiteiten in en om de dorpskerk in Bathmen. En zondagmorgen 22 mei is er een uitzwaaimoment tijdens een speciale dienst in de dorpskerk in Bathmen.

Leven met kanker heeft alles met veerkracht te maken. Over veerkracht is er een expositie in de dorpskerk. Foto’s en andere beelden laten zien wat veerkracht voor mensen kan betekenen. De kerk is de hele dag geopend.
Altijd al eens in een echte klassieke auto een ritje willen maken? Dat kan aanstaande zaterdag. Natuurlijk vragen we als tegenprestatie een vrije gift voor het kankeronderzoek. Of gewoon lekker even op stelten lopen, blikken gooien, de spiraal van Fons tot een goed einde brengen of naar hartenlust springen op een springkussen. Het kan allemaal die zaterdag. Het carillon speelt daarbij van 11.00 tot 12.00 uur en onder het genot van een kopje koffie en koek is het prima om daarnaar te luisteren.
En vergeet daarnaast niet om nog piggy punten te doneren voor de Alpe d’HuZes actie. Dat kan tot uiterlijk 21 mei. Kortom, voldoende te zien en te beleven. Kom deze dag naar het plein voor de dorpskerk en doe mee.