Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Uniek toneelstuk in Bathmen: historisch, hilarisch, herkenbaar!

Uniek toneelstuk in Bathmen

BATHMEN – Zondag 11 oktober speelt toneelclub OCH uit Holten het toneelstuk Bet’s Bakkerij in Cultuurhuus Braakhekke te Bathmen. et is een bijzonder toneelstuk. Op het gebied van het spel, de grime en ook de coulissen worden alle registers opengetrokken.

Het toneelstuk vertelt het verhaal van Bet Mol en haar winkel door de jaren heen, te beginnen in de jaren vijftig. Hoe vergaat het haar in 1975 als de supermarkten in opkomst zijn? Dan neemt zij u mee naar 1995. De zaken gaan slecht, de winkel moet sluiten. Of…..grijpt zij toch de laatste strohalm? En zo belandt u in 2010 als u ziet dat de winkel alsnog zijn bestemming heeft gevonden evenals Bet.

Het geheel wordt aan elkaar gepraat door twee vissers; de ene is een oud-veldwachter en de ander een oud-stroper. Met andere woorden: herkenbare “beroepen” van vroeger….. en van nu? En heel belangrijk: het stuk kent veel hilarische situaties.

De opening van deze middag is voor rekening van Mannenkoor De Bêkezangers uit Bathmen. Een koor met een veelzijdig repertoire, waarbij gezelligheid voorop staat.

En …..wie weet zegt u na afloop ook wel: Moeder, ik wil bij het toneel én bij de zang!

Aanvang van de voorstelling is 13.30 uur; zaal open vanaf 13.00 uur.

Kaarten kosten € 7,50 (incl. koffie/thee) en zijn verkrijgbaar bij Cultuurhuus Braakhekke, (ook online), van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur; zaterdags van 10.00 tot 13.00 uur

Mis dit niet: zang en toneel…. mirakels gezellig en ontspannend!