Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Uw Slager Linker: een gouden slager!


Bathmen – Op 1 oktober bestaat Uw Slager Linker 50 jaar! En dat gaat gevierd worden met gouden aanbiedingen! (zie de advertentie in de Bathmense Krant van deze week).

Is het echt al zó lang geleden dat Henk en Lammie Linker met hun zonen Rolf en Jan vanuit Oude Pekela in Bathmen neerstreken? Zeker wel! Henk had toen drie maanden ‘stage’ gelopen bij collega-slager Bakker aan de Deventerweg, die zo zoetjesaan een punt wilde zetten achter zijn slagersactiviteiten. De Linkers hadden het pand van de familie Lammertink aan de Molenstraat overgenomen, verbouwden dat flink en richtten daar hun eigen slagerij in.

Op 1 oktober 1973 was de officiële opening, waarbij de zoontjes ook aanwezig waren en zij de sleutel op een hakblokje aanboden aan de toenmalige burgemeester Bazen.
Henk en Lammie zetten zich daarna volledig in om er een mooi bedrijf van te maken en een goede naam en een sterke klantenkring op te bouwen. Dát is ze gelukt en dat hebben ze veertig jaar lang vast weten te houden. Na die veertig jaar werd het tijd om het stokje door te geven en gelukkig was daar zoon Jan die, samen met zijn vrouw Carla, met enthousiasme het bedrijf voort wilde zetten. Eigenlijk al vanaf het begin zochten zij naar een bepaalde samenwerking met andere slagerijen en vonden dat in de formule Uw Slager, stuk voor stuk zelfstandige slagerijen maar met een gezamenlijke uitstraling, presentatie en promotie. Ook de wekelijkse acties gelden bij alle deelnemers. Daarnaast speelt het uitwisselen van kennis en ervaring een grote rol en “sparren” de leden regelmatig met elkaar. Er worden cursussen en workshops aangeboden om goed ‘bij de tijd’ te blijven. Inmiddels heeft ook het Worstmakersgilde zich hierbij aangesloten en zijn er twee keer per jaar keuringen. Linker is hierbij al regelmatig in de prijzen gevallen! In de loop van de afgelopen tien jaren veranderde er natuurlijk ook het één en ander in de winkel, werd er verbouwd maar ook het aanbod aangepast. Zo zijn er, naast het zeer uitgebreide en ambachtelijke vleesassortiment, soepen verkrijgbaar, maaltijden, gourmet- en barbecueschotels en voor wie dat laatste nog niet goed onder de knie heeft: daar worden ook workshops voor gegeven. Uw Slager Linker werkt met een spaarsysteem en het Piggy-punten systeem. De afgelopen tijd is ook de werkplaats achter vernieuwd alsmede het koel- en vriesgebeuren, alles naar de eisen des tijds!
En nu is het tijd om het gouden jubileum te vieren en daar kunt u van profiteren!
Kijk maar in de advertentie in de Bathmense Krant van deze week!
Jan en Carla Linker en hun hele team heten u van harte welkom!