Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

VBO cadeaubonnenactie wordt verlengd!

BATHMEN – De Verenigde Bathmense Ondernemers (VBO) en de Stichting Bathmen Promotie zijn drie weken geleden met de cadeaubonnenactie gestart. “Een heel mooi initiatief om de aankopen in Bathmen extra te stimuleren”, aldus Theo Bruggeman van Stichting Bathmen Promotie (SPB). De VBO cadeaubon moest echter  vóór 1 maart 2021 worden verzilverd, maar doordat de winkels nu verplicht 5 weken op slot zijn kan men niet meer bij elke ondernemer op dit moment terecht. Het VBO en SBP gaan de actie verlengen en ook de uiterlijke inleverdatum wordt aangepast. Zodra de winkels weer open mogen (men gaat uit van 19 januari) wordt u hier nader in de Bathmense krant over geïnformeerd. Sowieso wordt het met 1 maand verlengd. Dus u kunt uw bonnen t/m 1 april inleveren.


Wilt u nog bonnen bestellen, dan kan dat via Stichting Bathmen promotie. U kunt mailen en de bon wordt zelfs persoonlijk bij u thuisbezorgd. Mailen kan naar info@cultuurhuusbraakhekke.nl. 

Wat houdt VBO cadeaubonnenactie in?
De beschikbare VBO cadeaubon heeft een inwisselwaarde van 25 euro, de aanschafwaarde van de bon is echter slechts 20 euro. Het voordeel bedraagt dan 20%! De VBO cadeaubon is niet inwisselbaar tegen contanten. Tot en met 1 april kunnen deze cadeaubonnen bij de deelnemende VBO leden worden ingewisseld. Op de achterzijde van de bon staan alle deelnemende bedrijven vermeld. Er zijn 500 cadeaubonnen beschikbaar, dus wees er snel bij, want op = echt op!
‘Wees loyaal, koop lokaal’!