Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

VBO QR-code sale!

Unieke actie Verenigde Bathmense Ondernemers

BATHMEN – Helaas houdt de lockdown nog aan en moeten de meeste ondernemers de deuren nog gesloten houden. De individuele ondernemers proberen op allerlei manieren de Bathmense consumenten te bereiken. Het is namelijk gewoon mogelijk om producten te bestellen en er zijn ook diverse mogelijkheden voor bezorging. Vanuit diverse ondernemers kwam het verzoek om tot een gezamenlijke actie te komen waar op een centrale plek alle individuele winkelacties kunnen worden gevonden. Dit heeft geresulteerd in de VBO QR-code actie.

Wat houdt de VBO QR Code Sale in?
Op pagina 6 staan alle logo’s van de VBO leden die aan de actie meedoen. Boven de verschillende logo’s is een QR code afgedrukt. Met het scannen, met behulp van uw telefoon, van de QR-code van uw favoriete winkel/bedrijf komt u uit bij een filmpje. Ook is het mogelijk om via het webadres dat onder de QR-code staat de filmpjes te bekijken.
In deze filmpjes leggen de ondernemers uit welke actie men op dit moment heeft of hoe u op een veilige manier de producten in huis kan krijgen. Dat kan door bijvoorbeeld bezorging of afhalen. Op deze manier kunt als consument toch nog even naar ‘binnen’ bij de diverse winkels in Bathmen.
De actie loopt twee weken achtereen,
volgende week kunnen de ondernemers een nieuw filmpje online zetten.