Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Velvetgrass verkoopt en verhuurt hockey en voetbalveldjes

Voor o.a. sportverenigingen, scholen, campings, evenementen en particulieren

BATHMEN – Een onderhoudsvriendelijk, degelijk systeem dat makkelijk op te bouwen is en ook nog eens aantrekkelijk geprijsd. Dat waren de uitgangspunten tijdens de ontwikkeling van de nieuwe multifunctionele veldjes. Wilfred Markvoort, eigenaar van Velvetgrass vertelt over het nieuwe systeem waarmee heel snel een voetbal of hockeyveldje te realiseren is.“De boarding bestaat uit een klick-systeem waarmee de panelen aan elkaar bevestigd worden en vervolgens kunnen ze vast op de bestrating geschroefd worden. Met geweven kunstgras, dat wij als enige bedrijf in de regio in het assortiment hebben, is het mogelijk om het kunstgras rechtstreeks op de bestrating aan te brengen. Een vereiste is eigenlijk alleen dat de bestrating enigszins vlak moet zijn omdat het kunstgras zich naar de ondergrond gaat zetten. Met dit systeem bespaar je veel kosten omdat er geen grondwerk nodig is”, aldus Markvoort. Doordat de opbouw binnen 20 minuten gereed kan zijn, is het uitermate geschikt voor de verhuur tijdens verjaardagsfeestjes, braderieën, open dagen etc. De veldjes zijn in ieder gewenst formaat leverbaar.

Een voetbalveldje is met dit systeem binnen 20 minuten geplaatst.

 

Robomow maairobots

De laatste jaren zijn er veel nieuwe merken maairobots bijgekomen. Er zijn echter twee merken die er met kop en schouders bovenuit steken. Robomow is één van deze twee merken en Velvetgrass is trotse dealer van dit merk in deze regio. Het instapmodel kan maximaal 150 m2 voor u maaien en is al verkrijgbaar voor € 499,00. Door de zeer krachtige motoren en sterke stalen messen kan een Robomow ook ingezet worden op een hobbelig terrein en ook lang gras is geen probleem. Zelfs takjes, dennenappels, kastanjes e.d. op het gazon vormen geen belemmering voor deze krachtige maaiers. Doordat Robomow als enige merk eerst de randen maait en vervolgens de rest van het gazon hoeft u zelf niets meer te doen. Vandaar dat de slogan ‘Hij maait. U (ge) niet’ zeer toepasselijk is. Verder is de Robomow veruit het meest gebruiksvriendelijk door de eenvoudige manier van instellen en bediening met de gratis Robomow-app.

 

Kunstgras

De ontwikkeling van nieuwe soorten kunstgras heeft ook dit seizoen weer een aantal nieuwe, mooie kwaliteiten opgeleverd waarvan Velvetgrass het verkooppunt is voor deze regio. “Doordat wij al 14 jaar ervaring hebben met het installeren van kunstgras zijn we zeer snel en kunnen we stukken kunstgras heel goed met elkaar verlijmen waardoor je geen naden ziet. Er worden tegenwoordig veel soorten aangeboden die er vaak mooi uit zien maar die na verloop van tijd verkleuren in de zon of die heel erg snel plat gaan liggen. Graag leggen wij uit waar u goed op moet letten als u kunstgras aan wilt schaffen, zodat teleurstelling kan worden voorkomen”, besluit Wilfred.

 

U kunt het contactformulier op de website invullen of bellen voor een afspraak.

www.velvetgrass.nl | Looweg 68 | Bathmen | Tel. 06-27057764.