Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Velvetgrass viert

10-jarig bestaan

Al 10 jaar toonaangevend in kunstgras en sinds 5 jaar exclusief dealer van Robomow maairobots in deze regio

BATHMEN – De roots van Velvetgrass liggen in Apeldoorn. Zo’n 5 jaar lang was dat de thuisbasis waarna ruim vijf jaar geleden een verhuizing plaatsvond naar Bathmen. Wilfred Markvoort, eigenaar van Velvetgrass, vertelt wat er in 10 jaar tijd veranderd is.

“Klanten zijn tegenwoordig veel beter geïnformeerd doordat ze al informatie hebben opgezocht op internet. Toen ik 10 jaar geleden begon met de verkoop van kunstgras was er op het gebied van kunstgras voor particuliere tuinen niet of nauwelijks concurrentie. We installeerden toen dan ook door het hele land kunstgras, terwijl er nu meer regionaal gewerkt wordt. Zo af en toe zijn er nog wel mensen uit andere delen van het land die specifiek voor kunstgras van Velvetgrass kiezen waardoor we ook verder van huis installeren. Zo hebben we afgelopen jaar nog kunstgras geïnstalleerd in Groningen bij Marnix Kolder, spits van Go Ahead Eagles. Gelukkig hebben we producten in ons assortiment die klanten eerst willen zien voordat ze het aanschaffen. Internet verkoop is voor veel producten een uitkomst maar kunstgras moet je toch eerst zien en voelen om een goed beeld te krijgen wat het verschil is in de vele soorten die er zijn. Hetzelfde geldt voor maairobots. We hebben verschillende modellen rondom het bedrijf rijden zodat men ook goed kan zien hoe een en ander werkt. Zo ziet men ook daadwerkelijk in de praktijk de voordelen van Robomow maairobots ten opzichte van andere merken. Binnenkort hebben we in verband met ons 10-jarig jubileum een aantal leuke acties (zie foto).

Mocht u geen facebook account hebben en toch op de hoogte willen blijven van de komende acties dan kunt U het contactformulier op de website invullen of bellen naar: www.velvetgrass.nl , Looweg 68, Bathmen, tel. 06-27057764.