Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Verbouwing Jumbo Johan Mensink

Dinsdag 14 en woensdag 15 juni gesloten

BATHMEN – Jumbo Johan Mensink gaat twee dagen op slot. Op dinsdag 14 en woensdag 15 juni zullen er interne verbouwingen plaatsvinden. Johan Mensink: “De winkel wordt opnieuw ingericht volgens de laatste richtlijnen en trends bij Jumbo. Uiteraard helemaal toegespitst op wat wij denken dat onze klanten straks willen. Dat zorgt voor een compleet nieuwe ‘look and feel’, helemaal van deze tijd en tegelijkertijd heel vertrouwd Jumbo. Drie jaar na de opening hebben we in kaart gebracht wat onze klanten graag veranderd willen zien in de winkel. Dat hebben we onder andere gedaan naar aanleiding van de klanttevredenheidsonderzoeken, die we ieder kwartaal laten uitvoeren. Ook hieruit hebben we veel inspiratie opgedaan om onze winkel te verbeteren.”

Veranderingen
Een belangrijke verandering is de uitbreiding van het aantal kassa’s met zogenaamde SCO’s. SCO staat voor Self Check Out, zelfscan-kassa’s. Johan: “Sowieso wordt het kassagedeelte onder handen genomen. De ruimte bij de gewone kassa’s is nu wat beperkt en ook dat wordt verbeterd, het kassapark word ruim opgezet, de servicebalie wordt verplaatst en we hebben besloten om ook bij de ingang meer ruimte te creëren. Al met al hopen we met alle veranderingen een meer logische indeling te scheppen.”

Assortiment
Het assortiment van de winkel in Bathmen wordt ook uitgebreid. Johan: “Zo zijn er vanaf 16 juni kant en klare, vers bereide, belegde broodjes verkrijgbaar. Uiteraard met alleen verse producten. Door het schuiven met een aantal productgroepen, die we logisch gaan plaatsen, hebben we ook ruimte gecreëerd voor een nieuw groot assortiment speciaalbieren en komt er een diepvriesmeubel waar men kan kiezen uit diverse macrons.

De hele winkel ondergaat een totale opfrisbeurt. Deze interne verbouwing neemt twee dagen in beslag. Johan: “Onze klanten kunnen tijdens de dagen dat we gesloten zijn gewoon hun boodschappen blijven bestellen bij Home Delivery en Pick Up Point of bij onze collega, Jumbo Hans Kok, in Colmschate. Vanaf donderdag 16 juni, 08.00 uur, heten wij u weer van harte welkom in onze vernieuwde winkel! En wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen in onze vernieuwde winkel.”