Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Verhuisplannen of interesse

in nieuwbouwwoning op

Bathmense Enk 3?

BATHMEN – “Na de zomer zal er meer informatie komen over de nieuwbouwwijk De Bathmense Enk 3. Maar misschien heb je ook al andere verhuisplannen. In beide situaties is het goed om eerst in gesprek te gaan met je hypotheekadviseur”, aldus Robert Scholten, “je weet meteen of je je droomhuis kunt betalen.”

“Er zijn online allerlei tools waarmee je je hypotheek(lasten) kunt berekenen. Maar deze berekeningen zijn slechts een schatting. Wij hebben professionele hypotheek software, waarmee wij een veel preciezere berekening kunnen maken. Wij houden daarbij rekening met al je inkomsten en uitgaven. Zo krijg je een duidelijk beeld van wat je maximale hypotheek is. En wat je maandlasten worden. Dan weet je meteen of je dat droomhuis kunt betalen.”

 

Je kunt beter bepalen wat je wilt

“Een gesprek met je adviseur kan helpen om de juiste keuze te maken. We praten je bij over alle (financiële) haken en ogen van nieuwbouw en bestaande bouw. Ook weet hij hoeveel geld je opzij moet zetten voor onderhoud aan je koopwoning. Als je weet wat de financiële gevolgen van je voorkeur zijn, kun je makkelijker zoeken naar een passende woning.”

 

Verlies geen kostbare tijd

“Voordat je een bod op een huis kunt uitbrengen of je gaat voor een nieuwbouwwoning, misschien wel op de Bathmense Enk 3 moet je weten wat je maximaal kunt lenen en welke hypotheek mogelijkheden er zijn. Dat voorkomt mogelijke teleurstellingen achteraf.”

 

Je regelt je hypotheek veel sneller

“Je hebt je droomhuis gevonden of gaat voor die prachtige nieuwbouwwoning! Dan is het tijd om de hypotheek te regelen. Vaak moet dat snel gebeuren. Dan is het prettig als de adviseur en jij elkaar al kennen. Dankzij het eerste hypotheekgesprek, heeft je adviseur minder voorwerk en kan hij – na het verzamelen van een aantal verplichte bewijsstukken – de hypotheekaanvraag sneller behandelen.

Wil je ook weten wat je mogelijkheden zijn? Bel ons voor het maken van een gratis oriënterend hypotheekgesprek! Bel 0570-544444 of mail naar info@robertscholten.nl”