Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Verkoop loten Zonnebloem

afd. Bathmen

BATHMEN – Volgende week, van 9 juli tot 14 juli, gaan er 39 vrijwilligers van de Zonnebloem afd. Bathmen op pad om loten te verkopen voor de Zonnebloem. Elk jaar worden er veel loten verkocht waarvan een deel van elk verkocht lot voor de kas van de afdeling Bathmen is.Deze besteedt het geld weer voor activiteiten, georganiseerd door wederom vrijwilligers, voor haar gasten die zelf niet meer in staat zijn om zelfstandig uitstapjes te ondernemen. Denk aan bv. een bezoekje aan de bloeiende hei, de rododendrons, de prachtig versierde tuincentra met kerst en de tweewekelijkse wandelingen met de rolstoel. Iedere twee weken gaat een groep vrijwilligers met de gasten wandelen waarvan men enorm geniet. Op deze wandelingen worden zij vaak hartelijk ontvangen door een van de plaatselijke ondernemers, wat ontzettend wordt gewaardeerd.

Evenals voorgaande jaren mag de vereniging een gratis lot aanbieden en dit jaar is de keuze gevallen op Het Café Braakhekke. Inmiddels heeft Wim Tijhuis van Het Café Braakhekke het eerste lot in ontvangst genomen en de Zonnebloem bedankt hem dan ook hartelijk voor de altijd gastvrije ontvangst en de genoten consumpties.

Het bestuur van de Zonnebloem hoopt dat de inwoners van Bathmen massaal een lot kopen zodat veel vrijwilligers, ook landelijk, nog lang door kunnen gaan met dit (voor veel mensen) belangrijke werk.