Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Verminder je stressklachten

door Acupunctuur en Buqi

Abdominal acupuncture

BATHMEN – Heb je de laatste tijd te veel hooi op je vork genomen? Heb je continu een gevoel van stress? Eén op de zeven werknemers in Nederland heeft last van deze klachten. Maar wat is een burn-out nou eigenlijk en hoe kan acupunctuur helpen bij het herstel?

Wat is een burn-out?

Burn-out is de psychologische term voor ‘opgebrand’ zijn. Je hebt geen energie en motivatie meer om je werkzaamheden goed uit te voeren; door emotionele en lichamelijke stress raak je uitgeput. Mensen met een burn-out hebben last van stress, hoofdpijn en vermoeidheid. Hierdoor ontstaan concentratieproblemen, stemmingswisselingen en slaapproblemen.

 

Wat kun je eraan doen?

Een behandeling bij Acupunctuur Buqi Nollen zorgt ervoor dat je lichaam snel weer in balans komt. Door middel van acupunctuur en buqi voel je je beter. De effecten van een behandeling zijn direct merkbaar! Bij Acupunctuur Buqi Nollen wordt een behandeling gecombineerd met bewegingsinstructies vanuit fysiotherapie, Buqi en Taijiwuxigong. Hierdoor zijn Oosterse en Westerse geneeskunde geïntegreerd. Acupunctuur wordt vergoed door zorgverzekeraars.

 

Taijiwuxigong® lessen

Om een burn-out te voorkomen en voor je gezondheid in het algemeen, is beweging en sport erg belangrijk. Taijiwuxigong zijn praktische oefeningen voor meer geestelijke en lichamelijke health en happiness. Jos Nollen geeft al jaren enthousiast les in Bathmen.

 

Meer info?

Heb je vragen of wil je informatie over een behandeling met acupunctuur of Taijiwuxigong oefeningen? Kijk op www.acupunctuur-nollen.nl of like onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen van de praktijk.