Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Vier het weekend met dé VriMiBo bij Cultuurhuus Braakhekke

BATHMEN – “Ben jij rond de 55 en een beetje +? Kom dan vrijdag 20 januari rond de klok van vier uur naar het Cultuurhuus om met leeftijdgenoten uit het dorp en regio gezellig een borrel te drinken en het weekend in te luiden! Want zeg nou zelf, de vrijdagmiddag hoor je toch te vieren?”, aldus Hanny Biemolt namen het Cultuurhuus.

Hanny: “In het nieuwe jaar gaan we van start met een VrijdagMiddagBorrel op iedere 3de vrijdag van de maand vanaf 16.00 uur. We hopen hiermee te kunnen voorzien in een behoefte en hopen een traditie te kunnen inzetten die nog lang zal duren.

Even je werk links laten liggen, ontspannen gesprekken voeren, ouwehoeren en lachen! Een vrijdagmiddagborrel is meer dan alleen gezelligheid. Het geeft je een goede weekendboost én zorgt voor verbondenheid. En omdat je misschien na een paar drankjes geen zin meer hebt om te koken heb je ook nog de mogelijkheid om aansluitend rond 18.00 uur een simpel maar verrukkelijk gerechtje te eten (ca €7,50) om vervolgens thuis lekker op de bank te ploffen, of nog een deurtje verder te gaan.

Wij geven jou als 55+’ er een vrijdagmiddagborrel die jij en je vrienden nog lang zullen herinneren! Wij hopen dat het naar meer smaakt! Zien we je dan?”

Dé VriMiBo’s van Braakhekke zijn op vrijdag 20 januari, 17 februari, 17 maart, 21 april, 19 mei,
16 juni… tussen 16.00-19.00 uur