Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Violenactie van

Scouting James Lovell

BATHMEN – Zaterdag 19 maart vindt de jaarlijkse violenactie van Scouting James Lovell plaats op de Brink en in het dorp. Dit jaar al voor de 25e keer!Bathmen is er inmiddels wel aan gewend; de Scouts van James Lovell komen weer met de kleurrijke viooltjes langs de deur. U koopt al tien stuks voor vijf euro of een hele bak vol (18 stuks) voor acht euro.

De violenactie is niet alleen bedoeld om de lente in huis te halen maar ook als financieel steuntje in de rug voor de groep. Subsidies van de gemeente worden steeds verder afgebouwd en de groep moet daarom proberen zelf haar broek op te houden. Een manier waarop James Lovell inkomsten probeert te genereren, is door verhuur van De Korenvliet. De opbrengst van de violenactie zal gebruikt worden om het scoutinggebouw verder op te knappen. Vorig jaar zijn de toiletgroepen en de keuken zijn al naar de huidige eisen van deze tijd gebracht. Afgelopen jaar is, door inspanningen van vele vrijwilligers, ook de hal enorm opgeknapt!

Om 10.00 uur start de verkoop. Wilt u er zeker van zijn dat uw favoriete kleur er nog tussen staat? Kom dan naar de Brink.