Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Volop zomer bij TC Bathmen!

BATHMEN – Terwijl bij veel sporten de zomerstop met rasse schreden nadert, bruist het bij tennisclub TC Bathmen volop! Na de enerverende voorjaarscompetitie start de komende week het Bathmen Open Poule toernooi, een jaarlijks evenement voor de actieve tennissers in de regio.Elke dag beginnen de wedstrijden om 18.30 uur en op zondag 17 juni zijn er vanaf 14.00 uur acht finales! Tijdens dit toernooi zijn er 100 deelnemers en worden 88 wedstrijden gespeeld.

Uiteraard is het tijdens het toernooi ook zeer gezellig op het park, een goede gelegenheid om eens te komen kijken en kennis te maken met deze prachtige club.

Dat de vereniging volop bruist, blijkt wel uit het succes van het kennismakingslidmaatschap: de nieuwe leden zijn volop aan het trainen en tennissen al fanatiek mee tijdens de dinsdagavondtoss. Ze zijn al druk in voorbereiding op de clubkampioenschappen in juli, het volgende grote evenement.

Voor die mensen die het kennismakingslidmaatschap gemist hebben, is er een nieuwe kans in de vorm van het zomerlidmaatschap. Deze unieke aanbieding is ook een uitkomst voor de actieve sporters die tegen de zomerstop aanhikken van hun sport. Tennis gaat gewoon door en je kunt altijd terecht bij TC Bathmen!

Het zomerlidmaatschap kost € 40,- en geldt voor de maanden juni, juli en augustus. Vraag naar de voorwaarden of meld je aan bij info@tcbathmen.nl

Voor de seniorsporter die al lange tijd niet gesport heeft of door blessures niet aan sporten toekomt, gaat TC Bathmen in september starten met een specifieke tennisgerelateerde activiteit op de dinsdagochtend. Een ideale sportvorm voor die mensen die graag willen bewegen maar zonder zware belasting. Houd de krant en de website in de gaten voor meer informatie.

De renovatie van het park is langzaamaan voltooid. Na de banen, de bar en de groenvoorziening, zaken die de afgelopen jaren zijn aangepakt, is de afgelopen week de nieuwe ledverlichting van de banen in gebruik genomen. Deze verlichting spaart niet alleen energie, maar zorgt ook voor een mooier gelijkmatig licht op de banen waarmee het nog fijner tennissen is. Afgelopen week is er ook nieuw terrasmeubilair geplaatst, bij uitstek belangrijk voor mooie en gezellige zomeravonden die nog komen gaan.

Het bruist volop bij TC Bathmen! Ben je geïnteresseerd om te komen tennissen? Meld je aan voor het zomerlidmaatschap of kom eens langs tijdens de toernooien of tossavond om kennis te maken!