Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Voorbeschouwing ABS – Enter

BATHMEN – De laatste wedstrijd voor de winterstop speelt ABS tegen Enter. Een wedstrijd waarin ABS door een overwinning een uitstekende eerste competitiehelft kan bekronen en weer samen met Holten koploper kan worden in 4G.Naast de competitiestand is de wedstrijd ook belangrijk voor de eerste periode. De beslissing valt op 26 januari, tijdens de eerste wedstrijd na de winterstop, wanneer Holten op bezoek gaat bij Heeten en ABS afreist naar Broekland. Deze wedstrijden zijn de laatste van de eerste periode (12 wedstrijden).

Om werkelijk een rol te blijven spelen in deze periode lijkt winst noodzakelijk. Thuis is ABS nog ongeslagen en moest alleen titelkandidaat Holten een gelijkspel toestaan. De laatste twee competitiewedstrijden werden overtuigend gewonnen van Haarle (0-4) en Lettele (4-2). Tegenstander Enter heeft een plek in de brede middenmoot en presteert wisselvallig. Afgelopen zondag werd knap gewonnen van nummer 3 Nieuw-Heeten (1-0).

De selectie van ABS is, uitgezonderd Bas Brinkman, fit en zal ongetwijfeld gebrand zijn terug aan kop van de 4e klasse te komen.