Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Voorbeschouwing

SV Zwolle – ABS Bathmen

ABS gaat zondag op bezoek bij het uit de derde klasse gedegradeerde SV Zwolle. Thuis werd in oktober in een aantrekkelijke wedstrijd met 5-2 gewonnen.Na een moeizame start van de competitie kende SV Zwolle rond de winterstop een sterke serie. Er werd gewonnen van Enter, Broekland, Heeten en Nieuw-Heeten en gelijk gespeeld tegen DAVO. Afgelopen zondag werd deze sterke serie afgebroken door een nederlaag tegen SDOL (3-0).

Ook ABS leek na een sterke serie, vier wedstrijden winst, afgelopen zondag te struikelen over Heeten. Na 12 minuten stond het 0-3, echter het team toonde karakter, kwam nog voor de rust op 3-3 en wist uiteindelijk verdiend de vijfde achtereenvolgende wedstrijd te winnen (4-3).

Zondag vanaf de start van de wedstrijd geconcentreerd aanwezig zijn en de opnieuw volledige selectie van 18 spelers moeten de basis zijn voor een overwinning in Zwolle.