Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Voorjaarsconcert muziekvereniging Orpheus

BATHMEN – Op zaterdagavond 14 maart staat het jaarlijkse voorjaarsconcert van muziekvereniging Orpheus op de agenda. De gelegenheid voor Orpheus om de gehele vereniging aan het publiek te kunnen laten horen en tonen.Het gaat Orpheus voor de wind de laatste tijd, want veel nieuwe leerlingen en muzikanten weten de weg naar deze bloeiende vereniging te vinden. Zo spelen deze avond voor u de blazersklas, de slagwerkgroep en het leerlingenorkest. De jeugd heeft de toekomst en dat willen ze dan ook graag aan u laten horen! De blazersklas en het leerlingenorkest staan sinds kort onder de enthousiaste leiding van Linda Arnoldus, tevens saxofoondocente van de vereniging. De slagwerkgroep staat onder leiding van slagwerkdocent Ronny Wolterink en deze groep zal u versteld doen staan van wat er in een korte periode ingestudeerd kan worden.

Ook de Langenberger Muzikanten mogen uiteraard niet ontbreken. Zij hebben altijd een druk jaarprogramma en zijn een graag geziene Egerlander kapel op menige gelegenheid. Voor het voorjaarsconcert hebben ze een mooi hoogstaand programma in petto, dit alles onder de bezielende leiding van Hans Dijsselhof.

Na de pauze is het de beurt aan het fanfareorkest, al jaren onder de vertrouwde leiding van dirigent Berjan Morsink. Na het behalen van de eerste prijs met promotie naar de 1e divisie fanfare afgelopen november, kun je rustig stellen dat ook het fanfareorkest de ‘wind’ goed mee heeft. Het orkest groeit en het niveau stijgt de laatste jaren. Het orkest heeft voor het voorjaarsconcert een mooi programma met filmmuziek ingestudeerd, iets dat een ieder zeker zal bekoren.

U hoort het, een avond die u niet mag missen! Orpheus ziet u graag op zaterdag avond 14 maart in Cultuurhuus Braakhekke te Bathmen, zaal open 19.30 uur aanvang concert 20.00 uur.