Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Voorjaarsconcert muziekvereniging Orpheus

BATHMEN – Het jaarlijkse voorjaarsconcert van muziekvereniging Orpheus zal dit jaar plaats vinden op 2 april in Cultuurhuus Braakhekke. Tijdens deze avond zullen alle onderdelen van de vereniging te horen zijn.De jongste muzikanten bij de Blazersklas en het Leerlingenorkest onder leiding van Eugenie Albers, de Langenberger Muzikanten onder leiding van de nieuwe dirigent Hans Dijsselhof en het fanfareorkest onder leiding van dirigent Berjan Morsink.

Voor de Langenberger Muzikanten is het de eerste gelegenheid om aan eigen publiek dirigent Hans Dijsselhof voor te stellen. Ze hebben al even aan elkaar kunnen wennen tijdens het eerste optreden op 13 maart in Hellendoorn; dit beloofde veel goeds voor de toekomst. Ze hebben voor dit voorjaarsconcert een prachtig gevarieerd programma voor u samengesteld.

De fanfare neemt u mee naar Groot Brittannië; onder leiding van Berjan Morsink is er een programma ingestudeerd van enkel Engelse componisten of muziek uit Engeland.

Bijvoorbeeld het prachtige driedelige Malvern Suite van componist Philip Sparke, maar ook lichter repertoire zoals onder andere filmmuziek van James Bond.

U hoort het; een zeer gevarieerd en avondvullend programma dat u niet mag missen! Orpheus ziet u dan ook graag op 2 april in Cultuurhuus Braakhekke, de zaal is open om 19.30 en aanvang van het concert is 20.00 entree € 5,-.