Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Voorleesochtend met Moppereend

BATHMEN – Bibliotheek Bathmen houdt vrijdag 7 februari haar maandelijkse voorleesochtend voor kinderen van 0 tot 4 jaar en hun (groot)ouders. Samen lezen, liedjes zingen en luisteren is niet alleen leuk, maar ook heel goed voor de taal- en spraakontwikkeling van een kind. Deze vrijdag gaan we voorlezen uit Moppereend. Dit boek van Petr Horáček is uitgeroepen tot Prentenboek van het Jaar 2020.

Moppereend is mopperig en wil met niemand spelen. De andere dieren, die haar juist proberen op te vrolijken door te vragen of ze met hen wil meedoen, worden uiteindelijk allemaal aangestoken door het humeur van eend. Ondertussen wordt het donderwolkje boven Moppereend groter en groter tot het een ‘megantische’ zwarte wolk is geworden. Lukt het eend wel om weer vrolijk te worden? Alle kinderen worden uitgenodigd om Eend weer op te vrolijken door liedjes te zingen en beweegspelletjes te doen.

De Boekstart voorleesochtenden in Bathmen vinden plaats op de eerste vrijdag van de maand. Alle kinderen van 0-4 jaar en hun (groot)ouders zijn tijdens deze inloopochtenden van 10.00 – 11.00 uur welkom om te komen luisteren en mee te doen met liedjes en spelletjes. De toegang is gratis. Locatie: Bibliotheek Bathmen, Schoolstraat 25 in Bathmen.