Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Voorleesochtend over vriendschap en houden van

BATHMEN – Bibliotheek Bathmen verzorgt vrijdag 6 maart haar maandelijkse voorleesochtend voor kinderen van 0 tot 4 jaar en hun (groot)ouders. Samen lezen, liedjes zingen en luisteren is niet alleen leuk, maar ook heel goed voor de taal- en spraakontwikkeling van een kind. Deze vrijdag wordt er voorgelezen uit verschillende prentenboeken over vriendschap.Vriendschap en houden van is van levensbelang voor iedereen, groot en klein. Er zijn prachtige prentenboeken geschreven over dit belangrijke onderwerp. Er wordt onder meer voorgelezen uit het boek ‘Ik hou bereveel van jou’. Een aaibaar boekje met mooie illustraties en tekst op rijm; zo zacht als de morgendauw, zo groot is mijn liefde voor jou. Ook leest men voor uit Knuffelvriendjes. Iedereen heeft een lief knuffeltje, maar er is er een te weinig. Hoe moeten ze dit oplossen?

En er is vast nog wel tijd over voor Het boek is Verliefd. Want wat is er aan de hand met het boek? Hij is zo somber. Oh, hij is verliefd… Hij is verlegen en durft er niet over te praten. Op wie zou het boek verliefd zijn? Op een ander boek? Op een knuffel? Neen, het boek is verliefd op jou!

De Boekstart voorleesochtenden in Bathmen vinden plaats op de eerste vrijdag van de maand. Alle kinderen van 0-4 jaar en hun (groot)ouders zijn tijdens deze inloopochtenden van 10.00 – 11.00 uur welkom om te komen luisteren en mee te doen met liedjes en spelletjes. De toegang is gratis. Locatie: Bibliotheek Bathmen, Schoolstraat 25 in Bathmen.