Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Voorstelling ’Tweeduuster’ geannuleerd; wel twee andere in Bathmens Cultuurhuus

Door Evert van de Weg.

BATHMEN – Op 14 december zou een Twents ensemble in het Cultuurhuus de voorstelling ’Tweeduuster’ in Twents dialect komen geven. Een paar dagen geleden annuleerde de groep het optreden om enigszins onduidelijke redenen.

Maar voor januari staan maar liefst twee andere mooie voorstellingen in het Cultuurhuus geprogrammeerd. Op 17 januari doet het gezelschap Beperkt Houdbaar, de winnaars van het NK Improvisatietheater 2018 en 2019, het Cultuurhuus aan. Stefan Hendrikx en Andries Tunru noemen elke avond een première, omdat ze aan de hand van input uit het publiek elke avond een andere voorstelling geven. Op hun website staat maar liefst als publieksreactie: ,,Ik heb nog nooit zo gelachen- fenomenaal. Waan-zinnig knap!”

Voor 25 januari kunt u alvast een ’oude bekende’ in Bathmen in uw agenda schrijven, namelijk de bekende cabaretgroep Piepschuim. Zij brengen dan het programma met de titel Grote Woorden Korte Metten. Ze noemen het zelf: “Een mooie mix van muziek, een filosofisch verhaal en fysiek theater.” Zet deze beide voorstellingen alvast in uw agenda! Begin januari meer info over zowel het optreden van Beperkt Houdbaar als van Piepschuim, ook via een interview met de mannen van Piepschuim.

www.cultuurhuusbraakhekke.nl