Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Voorverkoop Miss Boerin Verkiezing van start

BATHMEN – Naast topsport organiseert Bathmen te Paard ook elk jaar een spetterend feest. Op zaterdag 3 maart 2018 zal de Miss Boerin Verkiezing plaatsvinden in manege ’t Ruiterkamp te Bathmen.Tijdens deze avond vindt de Miss Boerin Verkiezing plaats, in samenwerking met de Boerinnen kalender! De dames zijn gedurende drie verschillende kledingrondes op het podium te aanschouwen en uiteraard kan iedereen mee stemmen. Ook dit jaar worden de dames vergezeld door de mooiste Hunks!

De muziek tijdens deze avond wordt verzorgd door DJ Team Sjiek, Feest DJ Hessel en de The Annonanno’s. Arnold Nijland en Marco Wonink uit Wesepe zingen al jaren samen onder de naam The Annonanno’s. Wat begonnen is als een geintje, is uitgegroeid tot optredens ver buiten hun woonplaats en meerdere eigen nummers. Het repertoire van het tweetal bestaat uit eigen geschreven liedjes, medleys en nummers uit het piraten-, smartlappen- en schlagergenre. Het belooft dus een avond met gezellige muziek te worden.

Tijdens deze avond kan zowel jong en oud genieten van een gezellige feestavond. In het Bruin Café kunnen bezoekers genieten van een compleet verzorgde avond met de mooiste zitplaatsen onder het genot van een hapje en een drankje voor slechts € 37,50 in de voorverkoop. Losse entreetickets kosten in de voorverkoop € 7,50 en zijn op de avond zelf ook aan de kassa te verkrijgen voor € 10,00. De deuren gaan open om 20.00 uur en de eerste Boerinnen komen rond de klok van 20.30 uur het podium op voor de eerste ronde. Kaarten voor het Bruin Café Arrangement zijn vanaf heden te bestellen bij Ingrid Boksebeld 06-22624848 of per mail missboerin@gmail.com Losse entreetickets zijn vanaf 16 februari af te halen bij Boekwinkel De Negro, Deventerweg 1, Bathmen.

Manege ’t Ruiterkamp, Koekendijk 20, 7437 CK Bathmen.

Zaal open: 20.00 uur.