Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Vrienden van EMTÉ MENSINK

Magazijnconcert 2.0

Het duet ‘Ik wou dat ik jou was’ door Marco Mensink (de zingende groenteman) en Edwin van de Brink (de zingende slager) zorgde voor veel hilariteit in de zaal.

BATHMEN – Na een geslaagd magazijnconcert in 2015 in het magazijn van EMTÉ MENSINK is het concert naar een letterlijk en figuurlijk groter podium gegaan. Het podium van de grote zaal van het Cultuurhuus. Vanwege het gebrek aan ruimte in het magazijn van EMTÉ MENSINK werd de switch gemaakt. De editie van dit jaar kreeg tevens een nieuwe titel mee:
‘De vrienden van EMTÉ MENSINK’.


Men kon toegang krijgen door bij besteding van minimaal 25 euro in de winkel een formulier in te vullen. Met dit formulier maakte men kans op 2 toegangskaarten voor dit unieke evenement.
Marco Mensink (de zingende groenteman) , Astrid Wesselink, Foon, één van de twee, Jeffrey Kleine Koerkamp, Sheryl Mensink en SVS jazz zorgden voor een dolle voorstelling met muziek dans zang en humor. Zo’n 240 mensen woonden de voorstelling bij.
Johan Mensink: “We hebben heel erg veel positieve reacties ontvangen en de nieuwe opzet is zeker voor volgend volgende jaar voor herhaling vatbaar!”