Vrijwilligers en sponsoren bedankt!

BATHMEN – Sponsoren en vrijwilligers krijgen aan het eind van het seizoen van Cultuurhuus Braakhekke een gratis voorstelling en een avond met drankje en een hapje aangeboden.Afgelopen zaterdagavond was dat de voorstelling ‘Aan tafel met je schoonmoeder’ door de cabaretiers Jeroen Stek en Ton Kemp. Zij brachten voor het voetlicht hoe je met de nieuwste psychologische kennis in situaties met schoonmoeders, die dingen net even anders doen dan je zelf zou willen, moet omgaan.

Aan de hand van verwikkelingen die zich kunnen voordien bij het jaarlijkse kerstdiner werd ‘de schoonmoedertechniek’ uit de doeken gedaan. Deze techniek is ook toe te passen tijdens communicatie en slechtnieuwsgesprekken. Evenals hoogleraar Erik Schreder maakten zij aan de hand van de bouw en werking van onze hersenen duidelijk waarom we reageren, zoals we reageren en waarom een kat anders reageert dan een hond. Een zeer humoristische en leerzame voorstelling. Aan het eind dankten Jeroen en Ton Hanny Biemolt voor de maaltijd die ze voor de voorstelling hadden gekregen. Een geste die tijdens het hele seizoen door alle optredende spelers altijd zeer wordt gewaardeerd.

Na de voorstelling was het, zoals gewoonlijk, een gezellig samenzijn in de foyer. De aanwezige vrijwilligers en sponsoren kregen een drankje aangeboden en werden overladen met lekkere hapjes. Johan Kippers, voorzitter van de Stichting Cultuurhuus Braakhekke, sprak staande op een bierkratje alle aanwezigen toe en bedankte alle sponsoren en vrijwilligers voor hun bijdrage aan afgelopen seizoen. Hij zei dat de vrijwilligers noodzakelijk zijn om het Cultuurhuus draaiende te houden en dat ook sponsoren daar hun steentje aan bijdragen. Ook u kunt sponsor worden met een bijdrage van € 50,00 of €100,00 per jaar, zodat er nog vele jaren voorstellingen in Bathmen zijn, waar je op de fiets of lopend naar toe kunt. Zie hiervoor: www.cultuurhuusbraakhekke.nl (Foto Otto Westra.)

 

Een sponsor.