Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Vrouwen van Nu

bij Humberto Tan

vrouwen-van-nu

BATHMEN – Vrijdagavond 21 oktober heeft een aantal dames van de Vrouwen van Nu, afdeling Bathmen, de uitzending van RTL Late Night bijgewoond.Om 19.00 uur vertrok de bus met 22 dames naar Amsterdam, hotel NH Schiller, waar de opnamen plaatsvinden van het programma Late Night, gepresenteerd door Humberto Tan.

Die avond waren de tafelgasten Maan en Dave, winnaars van de Voice of Holland 2015. Zij vertelden over hun auditie en hoe het daarna met hun carrière is gegaan.

Ronald de Boer en Regie Blinker vertelden over de komende voetbalwedstrijd tussen Ajax en Feyenoord.

De nieuwe dans rage ‘bubbling’ werd besproken.

Twee dappere mannen deden hun verhaal van de redding van drie kinderen uit een te water geraakte bakfiets en een derde vertelde hoe hij een kind uit een brandende auto had gered.

Na afloop van de show mocht iedereen die dat wilde, met de sympathieke Humberto op de foto. De dames uit Bathmen maakten daar natuurlijk graag gebruik van.

Op de terugweg deed het gezelschap zich in de bus te goed aan (fris-) drank en hapjes, waardoor het een gezellig feestje werd.

Een groot compliment voor chauffeur Wim van Spitax die de dames behendig door Amsterdam leidde en hen weer veilig naar Bathmen terugbracht, waar ze om half twee arriveerden.