Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Waardeer het, repareer het

Repair Café Bathmen

BATHMEN – SIRE ( Stichting Ideële Reclame) lanceerde in september 2019 een grote landelijke campagne onder het Motto: ‘Waardeer het, repareer het’. Stichting Repair Café, waaronder ook Bathmen en Loo vallen, waren en zijn zeer nauw betrokken bij deze actie. U zult de boodschap vast wel vaker tegenkomen.Stichting Repair Café bestaat inmiddels wereldwijd en viert dit jaar haar 10-jarig bestaan. Een wist U datje: In 2018 is er door Repair Cafés in Nederland een besparing geweest van 350.000 kilo afval!

Helpt u ook een handje mee?
Kom dan op zaterdag 26 oktober 2019 tussen10.00 – 13.00 uur naar Cultuurhuus Braakhekke, Schoolstraat 6a, Bathmen.

Het is herfst de tuin moet winterklaar. Heggenschaar, bladblazer, koffiezetter, broodrooster, stofzuiger, lampen of andere elektronica die haperen en weigeren net als je ze nodig hebt. Een reparatie aan kleding. Dingen die uzelf niet kunt of het lukt niet meer.

In Nederland gooien we ontzettend veel weg. Ook dingen waar bijna niets mis mee is en die na een eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar zijn. Helaas zit repareren bij veel mensen niet meer in het systeem. Het Repair Café wil daar verandering in brengen. Het Repair Café is ook bedoeld om dorpsbewoners op een nieuwe manier met elkaar in contact te brengen. Kom en ontdek dat er veel kennis en praktische vaardigheden in het dorp aanwezig zijn.

De vakmensen van het Repair Café weten bijna altijd raad, om de mankementen eventueel op te lossen. (Graag van te voren even melden bij het Infopunt wat u inbrengt; dit kan van maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 13.00 uur tel. 0570 540839.) Een kopje koffie is er voor als u even moet wachten. Ook staat er een bus voor vrijwillige bijdrage.

Noteert u het volgende Repair Café alvast in uw agenda: woensdag 27 november 2019 van 9.00 – 12.00 uur NoaberLOOkaal, Scheperboersweg 2, in Loo.

Let op! December géén Repair Café.