Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Wat is heilig voor jou? En ‘brandstof’ voor het leven!

Protestantse Gemeente Bathmen-Okkenbroek

BATHMEN-OKKENBROEK – In de huidige samenleving zijn heiligen min of meer van de kalender geschrapt. Hun namen worden niet of nauwelijks meer genoemd, laat staan vereerd. Maar is daarmee ook ‘het heilige’ uit de samenleving verdwenen? Wij denken van niet.Maar wie of wat is tegenwoordig nog heilig? En waar kun je ook nu nog ‘heilige plekken’ vinden? En wat maakt zo’n plek dan heilig? Over deze en andere vragen hebben we vorige week dinsdag in de grote kerk in Bathmen een goed gesprek gevoerd met een aantal belangstellenden.

Deze avond maakt onderdeel uit van het jaarprogramma activiteiten vanuit de protestantse gemeente Bathmen-Okkenbroek. Elke week of maand is er van alles te doen en zijn er activiteiten waar je zomaar aan kunt deelnemen. Zonder enige drempel en zonder enig voorbehoud. Iedereen is welkom! Alle brandstof-activiteiten staan in het teken van bezinning en ontmoeting. Voor jong en oud. Van luchtig tot diepzinnig. Van een boeiende filmavond tot aan gezellig samen met elkaar eten.

Wil je meer weten? Haal dan in de hal van de kerk even het boekje Brandstof op, daarin vind je een compleet overzicht en kun je ook zien hoe je je (alsnog) kunt aanmelden.