Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

‘We mogen weer!’

BATHMEN – De vrijwilligers van de Stichting Bathmen Promotie en het Cultuurhuus in Bathmen staan te trappelen om weer leuke evenementen te organiseren.

De eerste vergaderingen van de comités zijn al geweest en volgens Theo Bruggeman, voorzitter van de Stichting Bathmen Promotie wordt het een mooi voorjaar en een mooie zomer! Bij het Cultuurhuus heeft Hanny Biemolt gezorgd voor een mooie programmering.
Theo Bruggeman: “Heb jij al kaarten gereserveerd? Zit jij zelf in de organisatie van een evenement of activiteit? Meld jouw evenement dan aan op de agenda van www.bathmen.nl. Maandelijks plaatst de Stichting Bathmen Promotie samen met het Cultuurhuus een overzicht van de evenementen in de Bathmense Krant. Als jouw evenement ook op de website www.bathmen.nl staat, komt jouw evenement ook in het overzicht in de Bathmense Krant. Dus, gratis publiciteit!
Daarnaast is het voor jou goed om te weten welke evenementen tegelijk met jouw evenement gepland staan.”

Handjes gezocht
“Woon je net in Bathmen en wil je zo snel mogelijk mensen leren kennen? Meld je dan aan als vrijwilliger. De comités van de Stichting Bathmen Promotie kunnen nieuwe ideeën en extra handen gebruiken. Lijkt het jou leuk om te helpen bij de organisatie van evenementen, ook als je al langer in Bathmen woont? Dit kan variëren van het meedenken in de comités over invulling van een evenement tot het geven van praktische hulp”, aldus Theo Bruggeman. Meld je aan op info@bathmen.nl.

InfoPunt en Cultuurhuus
Ook bij het InfoPunt en het Cultuurhuus (het hart en ‘huiskamer’ van Bathmen) kunnen ze helpende handjes gebruiken voor alle voorkomende werkzaamheden. Zowel voor het draaien van bardiensten als voor hulp in het InfoPunt, maar ook bij het Repair Café of voor het begeleiden van activiteiten. Voor het InfoPunt is het wel een voorwaarde dat je met een computer kunt omgaan. Voor meer informatie of aanmelden kun je telefonisch contact opnemen met Hanny Biemolt op telefoonnummer: 0570-542420.

Wat levert het jou op?
In ieder geval leuke collega’s, veel gezelligheid en ‘kunnigheid’ in Bathmen en één per jaar een leuke vrijwilligersmiddag. Je kunt soms gratis of met korting naar een voorstelling in het Cultuurhuus!

Stichting Bathmen Promotie
“De Stichting Bathmen Promotie bestaat uit een overkoepelend bestuur met daaronder een paraplu van organisatiecomités”, aldus voorzitter Bruggeman. De Stichting is verantwoordelijk voor de organisatie van bekende evenementen in Bathmen. Wie kent de Bathmense Kwis, de fietstochten op Hemelvaartsdag, de Herdertjestocht of de Herfsttintentocht niet? En in coronatijd zijn toegevoegd de wandeltochten, kermispuzzeltocht en zomerfietstochten. Verder is de Stichting verantwoordelijk voor het InfoPunt en wordt de website www.bathmen.nl door de Stichting beheert. “Een mooie Stichting met uiteenlopende bezigheden”, aldus Bruggeman.

Meld je vandaag nog aan als vrijwilliger of vermeld je activiteiten op www.bathmen.nl. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Theo Bruggeman op telefoonnummer 0570-542420. Direct aanmelden kan ook op info@bathmen.nl.
Het wordt een mooi zomer, in Battum is altijd wat te doen!