Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Website www.bathmen.nl vernieuwd

BATHMEN – De website www.bathmen.nl is al sinds 2005 online. Het bestuur van de Stichting Bathmen Promotie vond het dan ook hoog tijd om de website in een nieuw, fris en modern jasje te steken. Na maanden van voorbereiding is de nieuwe site sinds eind december online. Hopelijk vindt u de nieuwe site net zo mooi als het bestuur van de Stichting Bathmen Promotie Hier kan men weer jaren mee vooruit. De website is ook prima te raadplegen op uw mobiel of tablet oftewel: de website is compatibel.

De opzet van de site blijft hetzelfde. Het aankondigen van evenementen en activiteiten die in Bathmen plaatsvinden en het bijhouden van de evenementenkalender blijven belangrijke onderdelen. Daarnaast natuurlijk ook veel toeristische informatie over Bathmen voor mensen die Bathmen willen gaan bezoeken.

De mogelijkheid voor ondernemers uit Bathmen en omgeving om zich te profileren op de site bij het ondernemersplein blijft natuurlijk ook bestaan. U wilt als ondernemer toch ook graag op deze mooie, nieuwe website staan? Dat kan al voor € 60,- per jaar. U krijgt voldoende ruimte om uw bedrijf nader voor te stellen, ook is er ruimte voor enkele foto’s en uw logo. Bent u geïnteresseerd, stuur dan een mail naar info@bathmen.nl. Er wordt dan contact met u opgenomen.

Het bestuur van de Stichting Bathmen Promotie is benieuwd naar uw reacties/opmerkingen/suggesties. Ook deze kunt u sturen naar info@bathmen.nl