Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Weer geen Bathmense Kermis

Corona gooit wederom roet in het eten

BATHMEN – Het bestuur van de Stichting tot Behoud van de Bathmense Kermis heeft in nauw overleg met de gemeente Deventer en andere betrokken partijen besloten om ook de editie 2021 te annuleren.
In tegenstelling tot vorig jaar had het bestuur lang de hoop en verwachting dat er dit jaar toch weer een kermis georganiseerd zou kunnen worden. Tot op het laatste moment is gekeken of de kermis door zou kunnen gaan. Gezien de huidige ontwikkelingen en de vele onzekerheden rond de maatregelen die vanuit de overheid worden opgelegd is het niet verantwoord om de Bathmense Kermis door te laten gaan. Alles zou afhangen wat de overheid op 20 september aan maatregelen bekend zal maken. Indien de maatregelen ervoor zorgen dat de kermis niet door zou mogen gaan, zou annulering het evenement tot een onverantwoorde financiële strop leiden voor de organisatie en de horecabedrijven. Het bestuur heeft daarom unaniem besloten om de editie van dit jaar af te blazen.
Toni Denneboom namens het bestuur van de kermis: “Net als vorig jaar heeft de realiteit ons ingehaald en een op een verantwoorde manier organiseren van het grootste feest van Bathmen is ook dit jaar helaas niet mogelijk. Het enige wat we kunnen doen is kijken naar de toekomst en we gaan op naar 24, 25 en 26 september 2022!”