Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Welkoop Bathmen draagt bij aan succes ‘Beste Winkelketen van Nederland’

Zowel winnaar Beste Winkelketen van Nederland (Tuin én Dierenspeciaalzaken) als Webshop Awards (Tuin)

BATHMEN – Welkoop was drie keer genomineerd en won donderdagmiddag 15 september ook drie keer. Zowel bij de Beste Winkelketen van Nederland 2016-2017 in de categorieën Tuin én Dierenspeciaalzaken als bij de Webshop Awards in de categorie Tuin is de hoofdprijs in de wacht gesleept.

“Een geweldige opsteker”

“Een geweldige opsteker”, reageert Henri Bakker, “als je bij de genomineerden hoort, wil je die prijzen binnenslepen ook! Vooral vanwege het feit dat de prijs wordt toegekend door consumenten, zijn we zeer tevreden met alle drie de prijzen.”

 

Drie uit drie

Welkoop Bathmen mag zich het komende jaar drie keer De Beste van Nederland noemen. Want zowel in de categorie Tuin én de categorie Dierenspeciaalzaken als bij de Webshop Awards categorie Tuin is de hoofdprijs in de wacht gesleept. “Een fantastische waardering voor de geleverde inspanningen”, vervolgt Henri Bakker, “zeker ook voor onze webshop die pas sinds begin dit jaar in de lucht is. Ik wil alle medewerkers van Welkoop Bathmen enorm bedanken voor hun geleverde enthousiasme en inzet die zij dag in, dag uit leveren. Want dankzij hen lopen onze klanten tevreden de deur uit en komen ze met plezier terug.”

 

De grootste consumentenverkiezing van Nederland

Aan ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland ligt een jaarlijkse onafhankelijk consumentenonderzoek ten grondslag. Hierbij beoordelen consumenten hun favoriete winkelketens op aspecten als prijs, service en assortiment. Hiermee is De Beste Winkelketen van Nederland de grootste consumentenverkiezing van Nederland. Een verkiezing waaraan afgelopen jaar 400 winkelketens hebben deelgenomen en maar liefst 400.000 consumenten hun stem hebben uitgebracht. De deelnemende winkelketens, verdeeld over verschillende categorieën, zijn stuk voor stuk A-merken die hun sporen in de branche ruimschoots hebben verdiend.

 

Over Welkoop

Met 152 winkels én een webwinkel is Welkoop hét merk met verstand van tuin en dier. Een breed assortiment, deskundig advies en service die nét een stapje verder gaat, dat is waar het bedrijf goed in is. Het assortiment kent vijf hoofdgroepen die ook in de winkels duidelijk herkenbaar zijn: Dier & Welzijn, Plant & Zorg, Werken in de tuin, Genieten in de tuin en Werkkleding & Schoeisel. In deze categorieën voert Welkoop producten van A-merken én van eigen labels. De huismerken staan garant voor een scherpe prijs en uitstekende kwaliteit. Welkoop heeft alles in huis wat mensen nodig hebben om te genieten van hun tuin en dier.