Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Welkoop Bathmen: specialist in verkoop van vuurwerk

BATHMEN – Welkoop Bathmen, daar hebben ze verstand van vuurwerk. De vuurwerkverkopers hebben elk jaar voorlichting over de nieuwe ontwikkelingen, betreft de nieuwe trends en wet- en regelgeving. Zo weet u als klant zeker dat er kwalitatief goed en veilig vuurwerk wordt verkocht. Welkoop voegt elk jaar weer nieuwe artikelen toe een aantal voorbeelden hiervan zijn: Kruitbuffel, Overdonderend, Bommenwerper en Man met de hamer. Om al vast een kijkje te nemen naar de effecten, kijk dan op www.goedvuurwerk.nlDaarnaast verkoopt Welkoop Bathmen onder andere het zeer veilige Pyromould® vuurwerk. De voorverkoop is inmiddels begonnen en loopt tot en met 31 december 2018. Zondag 30 december wordt er landelijk geen vuurwerk verkocht. Bestellen kan in de winkels én online.

 

Voorkom ongelukken: veilig en betrouwbaar vuurwerk

Met Pyromould® in het assortiment biedt Welkoop veilig en betrouwbaar vuurwerk. Pyromould® heeft een gepatenteerde volledig machinale productie. De effecten van het vuurwerk zijn daarom altijd hetzelfde. En omdat het zwaar en stabiel is, is omvallen vrijwel onmogelijk. Pyromould® is ook nog eens milieuvriendelijk, het wordt gemaakt van 100% gerecyclede materialen.

 

Kindervuurwerk

Dit jaar bij de Welkoop in Bathmen veel nieuwe kindervuurwerk artikelen die u versteld zullen doen staan. Nieuwe zijn het Lichtzwaard, grondbloemenbox, knalballenbox, Oud en nieuw countdown en een fontein verkleed als een fles champagne. Deze artikelen kunt u nu al kopen, zodat u straks niet hoeft te wachten tijdens de drie verkoopdagen.

 

Professionele pakketten voor ieder budget

De complete vuurwerkpakketten zijn terug. Deze staan garant voor spectaculaire shows. De vuurwerkspecialisten van Welkoop hebben pakketten samengesteld voor ieder budget. Vertrouwd, veilig en makkelijk.

 

Vuurwerk vast vooruit bestellen zodat je het alleen nog maar op hoeft te halen bij Welkoop Bathmen tijdens één van de vrije verkoopdagen kan op www.goedvuurwerk.nl

Verkoop dagen vuurwerk: vrijdag 28 december, zaterdag 29 december en maandag 31 december.

Welkoop Bathmen | Molenstraat 2 | 7437 AH Bathmen | Tel. 0570-541 541.