Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Welkoop Bathmen

specialist in vuurwerk

BATHMEN – Wat is nu niet leuker dan zelf je eigen vuurwerk af te steken. Creëren je eigen vuurwerkshow met showbricks, goed gevulde cakes en de mooiste vuurpijlen, dit alles te vinden bij de Welkoop in Bathmen. Hebt u advies nodig? Welkoop Bathmen helpt u graag met de beste keuze die bij u past.

 Professionele pakketten voor ieder budget

De complete vuurwerkpakketten zijn terug. Deze staan garant voor spectaculaire shows. De vuurwerkspecialisten van Welkoop hebben pakketten samengesteld voor ieder budget. Vertrouwd, veilig en makkelijk.

Vuurwerk vast vooruit bestellen zodat je het alleen nog maar op hoeft te halen bij Welkoop Bathmen tijdens één van de vrije verkoopdagen kan op www.goedvuurwerk.nl Voordelen bij vooruit bestellen zijn: speciale aanbiedingen, gratis vuurwerk ter waarde van € 29,95 bij een besteding van € 90,- en geen wachttijden bij de kassa.

Winkelketen Welkoop is met 98 vuurwerkverkooppunten wederom de grootste vuurwerkverkoper van Nederland. Welkoop heeft elk jaar weer het mooiste vuurwerk. Daarnaast verkoopt de winkelketen onder andere het zeer veilige Pyromould® vuurwerk. De voorverkoop is inmiddels begonnen en loopt tot en met 27 december 2017. Bestellen kan in de winkels en online op www.goedvuurwerk.nl.

 

Voorkom ongelukken: veilig en betrouwbaar vuurwerk

Met Pyromould® in het assortiment biedt Welkoop veilig en betrouwbaar vuurwerk. Pyromould® heeft een gepatenteerde volledig machinale productie. De effecten van het vuurwerk zijn daarom altijd hetzelfde. En omdat het zwaar en stabiel is, is omvallen vrijwel onmogelijk. Pyromould® is ook nog eens milieuvriendelijk, het wordt gemaakt van 100% gerecyclede materialen.

Let op! De verkoopdagen zijn 28, 29 en 30 december. Op 1 december mag er geen vuurwerk verkocht worden, omdat dit op een zondag valt!