Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Wereldlichtjesdag voor het eerst in Bathmen

BATHMEN – In 1997 ontstond het idee van Wereldlichtjesdag. Over de hele wereld worden in het kader daarvan op de tweede zondag in december kaarsen aangestoken voor kinderen die overleden zijn. Dit geldt voor alle kinderen van elke leeftijd, ongeacht hoe lang het geleden is dat zij overleden zijn.Dit jaar verzorgt uitvaartbegeleidster Henny Leemkuil zondag 9 december een bijeenkomst voor Wereldlichtjesdag in Cultuurhuus Braakhekke. Met het organiseren van een bijeenkomst in Bathmen biedt zij ouders de kans om de naam van hun kind nog eens te laten noemen en hen te laten zien dat zij niet alleen zijn in hun verdriet. Door kaarsen aan te steken, te luisteren naar het ervaringsverhaal van Lieke Klooster en muziek van Thijs Wagenvoort hoopt Henny met deze bijeenkomst troost te bieden aan iedereen die zich verbonden voelt met een overleden kind.

Om 18.15 uur gaan de deuren open. De bijeenkomst is van 18.45 tot 19.30 uur. Naderhand is er gelegenheid na te praten bij koffie, thee of ranja met een toepasselijke cupcake.

Vindt u het fijn als de naam van uw overleden kind(je) genoemd wordt, laat het Henny weten in een email: info@hennyleemkuil-uitvaartbegeleiding.nl of een telefoontje: 0570-714818.

De bijeenkomst is vrij toegankelijk en Henny Leemkuil heet u van harte welkom.