Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Wereldwinkel Bathmen: Aanbieding tasje met wokpakket in Fairtrade week

wereldwinkel-bathmen

BATHMEN – In de week van zaterdag 29 oktober t/m zondag 6 november is het Fair Trade week en wordt het belang van eerlijke handel weer onder de aandacht gebracht.

De Wereldwinkel Bathmen heeft ter gelegenheid hiervan een leuke aanbieding: een tasje met curry, ananas en woksaus uit Thailand, kokosmelk uit Sri Lanka en Basmatirijst en noedels uit India en …… een kookboekje erbij voor 9,95 euro. Als dat geen werelds gerecht wordt! Leuk om cadeau te geven.

 

Chocoladeletters

De chocolade letters van Tony’s Chocolonely zijn er weer en dit jaar zijn alle letters beschikbaar dus elk gezinslid kan worden verrast met z’n eigen Tony’s chocoladeletter. Wie wil er nou niet zo’n (h)eerlijke letter in z’n schoen?

 

Kerstpakketten

Het lijkt nog ver weg, maar over acht weken is het al kerst!

Voor wat betreft het kopen van uw kerstcadeaus en relatiegeschenken hoeft u beslist niet te wachten tot het laatste moment. De Wereldwinkel Bathmen heeft een speciale ‘Kerstkamer’ ingericht, die vol staat met alle mogelijke kerstartikelen, zowel op het gebied van food als van non-food. U treft hier een keur van producten aan, die u naar eigen inzicht kunt combineren om zo uw persoonlijke kerstpakket samen te stellen.

Met het schenken van een Fairtrade kerstpakket uit de Wereldwinkel kunt u er zeker van zijn dat u uw relaties of medewerkers een kwalitatief hoogstaand en origineel cadeau geeft. Bovendien biedt u, door het kopen van deze producten, mensen uit ontwikkelingsgebieden de mogelijkheid om voor zichzelf en hun omgeving een menswaardig bestaan op te bouwen. Is dat niet een mooie kerstgedachte?

Dus wacht niet, maar zoek nu in alle rust uw kerstpakket uit of maak uw keuze uit het aanbod standaardpakketten. De medewerkers helpen u hierbij graag.