Wereldwinkel Bathmen gaat op de versiertoer…………

BATHMEN – In de maand van ‘de vrouw’ en tijdens de Boekenweek met het thema ‘De moeder de vrouw’ heeft de Wereldwinkel Bathmen speciale aandacht voor prachtige kralen uit Kenia en ‘Sjaals met een verhaal’ uit India om ‘de vrouw te versieren’. En daarom worden in de week van 23 t/m 30 maart de sieraden, sjaals en tassen met 15 % korting aangeboden.Nieuw in de winkel zijn de handgemaakte en handbeschilderde sieraden van keramiek uit Kenia, Oost Afrika. De prachtige, unieke kralen worden gemaakt van klei uit het gebied rondom Mount Kenya, wat het product authentiek van deze streek maakt. Meer dan 350 lokale vrouwen zijn in dienst bij Kazuri en elk steentje wordt met de hand gevormd en geglazuurd. De collectie bestaat uit halskettingen, armbanden, oorbellen en ringen in prachtige kleurencombinaties. De kralen zijn ook los te koop en op deze manier is het mogelijk om een eigen ketting samen te stellen. En natuurlijk zijn deze kralen Fair Trade geproduceerd. Kom gauw kijken in de winkel naar deze unieke sieraden uit Afrika.

De nieuwe sjaals zijn gemaakt van topkwaliteit 100 % katoen. Ze zijn beschikbaar in meer dan 12 verschillende kleuren en printen. De techniek waarmee deze sjaals worden gemaakt wordt in India blockprinting genoemd.

Maar dit is nog niet alles……..Bij besteding van meer dan 25 euro in de winkel deze week maakt u kans op een vrijkaartje voor de voorstelling op zaterdag 6 april ‘Aan tafel met je schoonmoeder’ in Cultuurhuus Braakhekke. In het kader van het Boekenweekthema zijn deze kaarten door het Cultuurhuus ter beschikking gesteld.