Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Wereldwinkel Bathmen november

aanbieding Wokpakket voor

€ 9,99 en nog veel meer nieuws

BATHMEN – Heerlijke Fairtrade oosterse producten in de maand november in de aanbieding! In dit pakket de al bekende rijst, ananas en kokosmelk van Fair Trade Original maar ook twee nieuwe producten namelijk ‘smoked’ olijfolie en Paniki kruidenpasta. Met deze kruidenpasta bereid je een heerlijk typisch Indonesisch gerecht. En dit allemaal samen in een mooi tasje voor € 9,99! Nu een mooie gelegenheid deze nieuwe producten eens uit te proberen of cadeau te geven! (Zolang de voorraad strekt.)In de week van zaterdag 27 oktober t/m zondag 4 november is het Fair Trade week en wordt het belang van eerlijke handel weer onder de aandacht gebracht. Daarom trakteert de Wereldwinkel Bathmen op zaterdag 3 november op Fairtrade lekkernijen.

Het lijkt nog ver weg, maar over 8 weken is het al kerst! Denk daarom eens aan ‘een kerstpakket met een boodschap’. Want een kerstpakket van de Wereldwinkel is nou nét even iets anders. De makers van Fairtrade producten krijgen namelijk de kans hun levensomstandigheden te verbeteren en dat is waar eerlijke handel voor staat! In de winkel is er de mogelijkheid om in alle rust uw kerstpakket samen te stellen. Er is van alles mogelijk en de medewerkers helpen u graag. Dus wacht niet te lang en verras uw relaties of medewerkers met een kerstpakket uit de Wereldwinkel. Interesse? Maak dan eerst even een afspraak tel. 0570-540680.

Op zaterdag 1 december komt zilversmid Dambar uit Nepal bij de Wereldwinkel Bathmen. Net als in juni 2016 brengt hij een grote collectie zelfgemaakte sieraden mee. Meer informatie hierover volgt over enkele weken in deze krant en op de sociale media.