Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Wereldwinkel geopend

op nieuwe locatie

BATHMEN – Enthousiaste reacties op gezamenlijk onderkomen met Bibliotheek en Oudheidkundige Kring Bathmen tijdens druk bezochte openingsdag.Op zaterdag 3 februari opende de Wereldwinkel Bathmen op haar nieuwe locatie aan de Schoolstraat 25. Na de laatste verkoopdag op 27 januari in het oude pand is hard gewerkt om de winkel te verhuizen.

In de Bathmense Krant kon u de afgelopen weken lezen hoe de Wereldwinkel Bathmen is gegroeid van een kraam op de markt naar een vaste waarde in het winkelaanbod in Bathmen.

Wereldwinkel Bathmen bestaat dankzij de belangeloze inzet van vele vrijwilligers en dankzij de vele mensen die door hun aankoop bijdragen aan de doelstelling van de Wereldwinkel: een eerlijk inkomen door eerlijke handel.

De vrijwilligers hebben veel tijd gestoken in het voorbereiden en realiseren van de nieuwe huisvesting. Na veel overleg kwam eind 2017 eindelijk groen licht en kon worden begonnen met het maken van het interieur. De afgelopen week is door de vrijwilligers alles verhuisd en ingericht. Daarnaast hebben diverse Bathmense ondernemers meegeholpen.

Zaterdag konden alle bezoekers het resultaat zien. Samen met de Oudheidkundige Kring en de Bibliotheek is een prachtige multifunctionele ruimte ingericht, waarin binnenkort ook het gemeenteloket een plek krijgt. Er was veel lof voor de inrichting. Er werd ook veel gebruik gemaakt van de diverse acties.

De komende week ontvangt u bij uw aankoop in de Wereldwinkel Bathmen een waardebon. Voor meer informatie en natuurlijk om de mooie multifunctionele ruimte te bekijken bent u van harte welkom.