Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Werkzaamheden fietspaden Menopsdijk/Britspad

Werkzaamheden fietspaden

BATHMEN – De afgelopen weken is het asfalt van de fietspaden Deventerweg en Spitdijk vervangen door beton. Sinds 24 juli kunnen de fietsers hiervan weer gebruikmaken.

Op 17 augustus starten de werkzaamheden aan de fietspaden Menopsdijk en Britspad. Schagen Infra vervangt hier ook het asfalt door beton. Volgens planning zijn deze werkzaamheden eind september gereed.

Tijdens de werkzaamheden is de rijbaan afgesloten voor verkeer. Fietsverkeer wordt omgeleid via de Wibbelinksdijk, Looweg en Bettinkdijk. Dit wordt met borden aangegeven.

Het project is te volgen via de BouwApp, die gratis te downloaden is. Via telefoon of tablet blijven volgers op de hoogte van de vorderingen van de werkzaamheden. Door in de app te zoeken naar ‘Betonfietspaden Deventer’ en deze als favoriet toe te voegen, ontvangt de volger een berichtje wanneer Schagen Infra een update plaatst. Een eenvoudige manier om op de hoogte te blijven van het project. Daarnaast is actuele informatie over de wegwerkzaamheden te vinden op www.overijssel.wegwerkmeldingen.nl

Voor informatie, vragen en opmerkingen is uitvoerder J. Kortlever van Schagen Infra te bereiken via 038 – 477 17 41 of fietspadendeventer@schageninfra.nl

De foto toont de vorderingen van de werkzaamheden tot 16-07-2015 aan de Deventerweg.