Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Whisk(e)yweken bij

Úw topSlijter ‘t Bockje

 

BATHMEN – Úw topSlijter houdt binnenkort weer een bijzondere actie. Van 26 mei tot en met 7 juni zijn het namelijk whisk(e)yweken waarin diverse whisk(e)y’s met zeer hoge kortingen worden aangeboden.

Deze speciale actie komt jaarlijks terug en wordt altijd met veel enthousiasme door de consument begroet. Dit jaar is er gekozen voor 19 uiteenlopende soorten, voor elk wat wils en voor iedere portemonnee. Variërend van scherp geprijsde blends tot mooie malts uit het hogere segment. En uw korting kan oplopen tot € 11,00 per fles t.o.v. de reguliere verkoopprijs!

Whisk(e)y is nog steeds populair, ook steeds meer vrouwen weten het te waarderen. En de vermelde 19 soorten zijn slechts een kleine greep uit het totaal aanbod wat Úw topSlijter in huis heeft.

Zie voor alle informatie www.uwtopslijter.nl

Dit jaar valt Vaderdag op zondag 21 juni; mogelijk biedt deze actie voor u alvast een oplossing in uw zoektocht naar een passend cadeau op deze dag?

Ga voor meer informatie naar úw topSlijter: ’t Bockje, Brink 2, Bathmen.