Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Win een cadeautje uit de Wereldwinkel voor je moeder!!

Wereldwinkel Bathmen

Wereldwinkel Bathmen: Moederdagactie

BATHMEN – Zondag 10 mei is het Moederdag. Tijd om jouw moeder eens flink in het zonnetje te zetten. Dat kan met mooie of lekkere cadeautjes van de Wereldwinkel. Speciaal voor de kleine beurs is er een tafel met cadeautjes onder de 5 euro en onder de 10 euro.

Theeboeketjes of theerozen: Fairtrade thee, chocolade of ander lekkers in de vorm van een boeket of roos zijn ook erg leuk om moeders die graag thee drinken mee te verwennen.

 

Kinderen opgelet!

Voor jullie is er dit jaar weer een leuke moederdagactie. Vind jij jouw moeder de leukste, liefste, gezelligste of knapste moeder van Bathmen en omstreken, laat het weten door middel van een tekening, brief, verhaal of gedicht waaruit blijkt dat jouw mamma zo bijzonder is. Breng dit uiterlijk donderdag 7 mei naar de Wereldwinkel Bathmen, voorzien van naam, adres, leeftijd en telefoonnummer. Wie weet win jij dan een cadeautje voor je moeder!

 

World Fairtrade Day

Zaterdag 9 mei is het World Fairtrade Day. Fair Trade staat voor Eerlijke Handel. Door een gecertificeerd product te kopen dus gegarandeerd “Fairtrade” draag je bij aan de vooruitgang van mensen die het een stuk minder goed hebben dan wij. In de hele wereld vinden acties plaats. Ook in de Wereldwinkel  wordt deze dag aangegrepen om het gebruik van eerlijke producten te stimuleren.

Wakker worden met een kop Fairtrade koffie, ’s middags een boterham met Fairtrade pindakaas of jam en bij het diner genieten van een eerlijk glas wijn. Zo simpel en lekker kan het dus zijn! Alle Nederlandse consumenten worden tijdens World Fairtrade Day uitgedaagd een eigen Fairtrade moment te prikken. Pak jouw moment en kom die dag naar de winkel, er wordt dan koffie en thee geschonken met iets lekkers erbij.