Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Wintermiddag voor ouderen in Bathmen

BATHMEN – Zaterdagmiddag 25 februari is er de traditionele wintermiddag in de Rotonde van ’t Dijkhuis. Deze middag wordt u aangeboden door de Zonnebloem en het Rode kruis afd. Bathmen.Deze middag gaat u lekker genieten van The Neighboursisters uit Gorssel. Deze twee dames hebben speciaal voor u een uitgebreid en afwisselend programma samengesteld. Ze brengen veel Nederlandstalig, maar ook enkele bekende Duits- en Engelstalige liedjes, die zij op een leuke manier aan elkaar praten en het zijn lekkere meezingliederen. The Neighboursisters brengen u een gezellige, gevarieerde middag.

De middag begint om 14.15 uur en eindigt ca. 16.30 uur. Vanzelfsprekend ontbreken de hapjes en de drankjes deze middag niet. Veel vrijwilligers helpen mee om deze middag tot een groot succes te maken. Een geheel verzorgde, gezellige, en vrolijke middag die voor u geheel kosteloos is. In verband met de veiligheid is er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Daarom is het nodig dat u zich telefonisch opgeeft; ook de bewoners van ‘t Dijkhuis moeten zich opgeven. Vol = vol.

Opgave voor vrijdag 17 februari bij Frida Beunk, tel. 542383 of Joke Tuitert tel. 551202. U bent van harte welkom op zaterdagmiddag 25 februari in de Rotonde van’ t Dijkhuis.